“A classic never goes out of style”


– The Classic –
De Classic is gebaseerd op een familierecept uit 1930. Oom Piet, de vorige brouwmeester, noemde het simpelweg een landbier. Een geliefd bier in de Brabantse Kempen en omstreken. Een karaktervolle, licht fruitige dorstlesser met een milde bitterheid, een subtiel zuurtje van de tarwe en een frisse afdronk die uitnodigt tot een volgende slok. Een Kempische klassieker waarmee we proosten op de contente mens.

Meer info

“Fortune favours the brave”


– The Brave –
Gebaseerd op een familierecept uit 1948, gebruikmakend van speciale Münchener en Vienna mout. Ivo Kaanen, de huidige brouwmeester, heeft het receptuur vertaald naar deze tijd. Het familie-gist zorgt voor een smaakvol en volmondig bier doch droog en fris in de afdronk met een spoortje zoet. Een blond bier met bravoure van 7,5%.

Meer info

“To boldly go where no one has gone before”


– The Bold –
De Bold is een stoutmoedige tripel die subtiel bitter van smaak is met een elegant hoparoma. Door te brouwen met een variatie aan hele hopbellen ontstaat een delicaat bouquet van tropisch en citrus fruit gecombineerd met wat kruidige tonen. De bitters blijven in balans door een fris zoetje wat uitmondt in een zachte, licht warme afdronk. De Bold is van oudsher een eerbetoon aan de hopoogst waarmee we proosten op het nieuwe jaar.

Meer info

“Noble actions characterize the great”


– The Noble –
De quadrupel wordt niet voor niks de koning onder de bieren genoemd. Een nobel bier voor de verfijnde bierdrinker. Een koperen gloed onder een romige schuimkraag herbergt donker, rijp fruit in de neus met toetsen van mout en karamel in de mond. Met de Noble eren we onze voorvaderen en proosten we op de nieuwe generatie.
De Noble is bekroond met de gouden medaille op de European Beer Star, een van de meest prestigieuze biercompetities ter wereld.

Meer info

“Met de Oaked komen twee werelden samen, die van bier en whiskey.”


– The Bold Oak Aged –
De eerste van de Oak Aged serie is de Bold. Deze stoutmoedige tripel wordt middels eikenhout van Bourbon vaten gerijpt. Complex en genuanceerd van smaak waarbij zoet domineert maar niet de overhand neemt. Ondanks de complexiteit aan smaken en aroma’s verrassend soepel. Verdere kenmerken van de Bold Oak Aged zijn vanille, whiskey en hout-toetsen. Met de Bold Oak Aged proosten we op rustieke natuur van de Brabantse Kempen, onze bakermat.

Meer info
i
i
i
i
i